seo consult logo

Kvalitní správa Facebook reklamy cestovatelského webu

Proniknout na internetu s novým cestovatelským portálem, to není vůbec nic jednoduchého. Existuje jich totiž přemíra. Pokud zrovna nechcete shánět nové návštěvníky, potažmo zákazníky krůček po krůčku, připlaťte si za profesionální digitální marketing. Ten má opravdu svůj význam, což mimochodem dokazuje třeba SEO audit a ostatní přidružené služby.

SEO a PPC pod taktovkou odborníků

Když se řekne SEO, každý si určitě vybaví optimalizaci pro vyhledávače a zbožové vyhledávače. Takový audit je důkladnou rozbornou vašeho aktuálního online projektu. Technická stránka webu, obsahu nebo klíčových slov. To je pouze malá troška toho, co je analyzováno, a z čeho jsou vyvozována zlepšení v této oblasti.

Kapitolou samou o sobě je posléze správa Facebook reklamy. PPC kampaně jsou totiž jednou z efektivních cest, jak získat nové návštěvníky a platící zákazníky. Cílit lze nejenom na Sklik a Google Ads, ale také na sociální sítě, kde je více jak polovina obyvatelstva České republiky. Kromě Facebooku si nechte vytvořit PPC kampaně také na Instagramu, TikToku a na pracovní síti LinkedIn.

Kdo vám zajistí všechno potřebné?

Na závěr vás potěšíme, protože není třeba hledat mezi desítkami agentur zaměřujících se na tyto činnosti. Doporučíme vám totiž letitého specialistu v oboru. Tím je PPC agentura SEO Consult, od níž získáte služby šité doslova na míru. SEO, PPC, ale také e-mailing a tvorba webových stránek. Odborníci nabízející své služby od roku 2008 moc dobře vědí, co dělají.

Zvyšte povědomí o svém cestovatelském webu a šplhejte ve vyhledávačích vzhůru. Nechte si zpracovat analýzy na základě různých faktorů, jejichž výstupem bude efektivní strategie. Dosahujte dlouhodobě pozitivních výsledků a tržeb stejně, jako to má zbývajících 92 % zákazníků této společnosti. Takhle vypadá online marketing na úrovni.

This entry was posted in Ostatní, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.