vikend na konich

Užijte si wellness a dovolenou na koních

Stále více lidí vyhledává originální a zábavnou dovolenou. Nic neříkající standard už dávno není v kurzu. Lidé se chtějí bavit, užívat si, trávit čas nejrůznějšími aktivitami a v neposlední řadě relaxovat na patřičné úrovni. Jestliže patříte také mezi tyto jedince, přinášíme vám praktický tip. Co byste řekli na nezapomenutelný víkend na koních, který bude doplněn ještě o příjemné wellness a další služby?

Wellness s jízdou na koni

Když si zvolíte to správné ubytovací zařízení, můžete si užívat všeho plnými doušky. V první řadě to bude kvalitní a pohodlné ubytování v hotelových pokojích a apartmánech. Dále vám nebude chybět jedinečný gastronomický servis plný lahodných chutí. A ve výsledku to bude i ono zmiňované wellness, které k té pravé dovolené patří. Možnost výběru z různých procedur, s nimiž své tělo uvolníte a zároveň posílíte. Jmenovat lze například Kneippův chodník, parní lázeň, finskou saunu, včetně masáže zad a šíje.

Nakonec bychom neměli opomíjet ani na to, co udělá takový víkend nezapomenutelný. A tím jsou jízdy na koních. Absolvovat můžete lekce se zkušenými instruktory. Právě z nich si odnesete spoustu příjemných a nezapomenutelných zážitků.

vikend na konich

Koně Martinice lákají zájemce libovolného věku

Nyní se asi ptáte, kde takový pobyt zažít? Na jakém místě může proběhnout dovolená na koních, a kde si užívat všeho výše zmíněného? Odpověď naleznete na internetovém portálu www.equitana.cz, kde své profesionální a komplexní služby prezentuje Hotel Resort Equitana. Ten vás zavede do jedinečného prostředí jižních Čech.

Mimo jiné jsou v tomto resortu pořádány také překrásné svatby a firemní akce všeho druhu. Ať už jde o konference v plně zařízených prostorách nebo firemní teambuilding. Hotel Resort Equitana je zkrátka pomyslným klenotem mezi ubytovacími zařízeními, jemuž opravdu nic nechybí.

This entry was posted in Česká republika, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.