Pension Karolína, komfortní ubytování ve Špindlu

Plánujete-li dovolenou v Krkonoších? Zamířte do pensionu Karolína! Ocitnete se přímo v srdci našich nejvyšších hor, nadosah sjezdovkám i turistickým stezkám, zároveň blízko všem službám, které se soustřeďují ve Špindlerově Mlýně. Kvalitně vybavené a čisté pokoje plus vynikající strava jsou tady samozřejmostí.

Pohodlný, dobře dostupný penzion Špindlerův Mlýn? Pokud hledáte pěkné, solidní ubytovací zařízení za rozumné ceny, je Karolína ideálním řešením pro vás. Díky své poloze v Bedřichově je rychle dostupná z hlavní silnice od Vrchlabí, stačí odbočit doleva těsně před zdejším supermarketem.

Aktivní pobyt v Krkonoších

Nudit se rozhodně nebudete! Z penzionu Karolína máte celý Špindl jako na dlani. Za rohem začíná vodní nádrž Labská a za pár minut jste i v centru tuzemského nejznámějšího horského střediska, přímo u symbolického Bílého mostu. Bez problémů tak využijete půjčovnu lyží či horských kol, akvapark a bazén, bobovou dráhu, minigolf, dětské hřiště nebo provazové centrum.

Zima v okolí penzionu láká prvotřídními lyžařskými areály: nejblíže se mezi stromy vine sjezdová trať Hromovka. Kousek dále se rozkládají ski areály Svatý Petr a Medvědín. K dispozici je i lanovka k červené sjezdovce Labská a řada dalších. V Karolíně se ubytování Špindlerův Mlýn rozhodně vyplatí.

Karolína je ubytovací zařízení pro každého

Ať už se vrátíte z lyžovačky, výletu na běžkách nebo túry – která může vést například k Pančavskému vodopádu, pramenům Labe, na Luční horu nebo dokonce až na Sněžku, vždy na vás bude čekat útulný a pohodlný pokoj pensionu Karolína.

Oběd i večeři si proto můžete vychutnat na pokojovém balkónu s úžasným výhledem na okolní kopce. Druhou možností je využít restaurace v penzionu s lahodnou domácí kuchyní.

Tak ať se vám v penzionu Karolína líbí!

This entry was posted in Česká republika, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.