Nejnebezpečnější místa na světě

Na světě existují nejenom krásná a bezpečná místa, kam spousta turistů vyráží s nadšením a očekáváním. Jsou zde také lokality, kam byste se jako cestovatelé spíše neměli vydávat, protože tam na vás čeká nebezpečí, ať už v jakékoliv podobě. A jaké oblasti to jsou?

Kam rozhodně nejezděte

Na seznam hodně nebezpečných míst patří Rio de Janeiro v Brazílii. Ano, to město, kde každoročně probíhá známý festival. Vzhledem k tomu, že je v tomto městě vysoká míra chudoby a kriminality, není to působiště stvořené pro poznávání.

Dále byste se měli vyvarovat Hondurasu, konkrétně městu San Pedro Sula, kde se velice často střetávají násilnické gangy a bohužel si neberou servítky opravdu s nikým. Takže ani s turisty.

12019 / Pixabay

Pokud hodláte navštívit Kolumbii, určitě neprohloupíte. Vyhnout byste se však měli městu Bogota. Tam totiž velice často dochází k únosům civilistů a některé scénáře nemívají dobrý konec.

A do finále si necháme Somálsko, jež je pro hodně otrlé cestovatele. Konkrétně v městě Mogadišu narazíte na únosy, vraždy a spoustu jiných násilných činů. Na tom se samozřejmě podepisuje občanská válka, do níž by se žádný cestovatel neměl připlést.

Chcete-li poznávat světové destinace bezpečně a v klidu, vyhněte se všem výše uvedeným místům.

This entry was posted in Ostatní and tagged , , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.