Navštivte na ostrově Tenerife Loro Park

Chystáte se v nejbližší době vyrazit na dovolenou do Španělska? Konkrétně na ostrov Tenerife? Pak si určitě udělejte výlet do Puerto de la Cruz, kde se nachází jeden z úchvatných parků Loro Park. Původem jde o běžný park, který měl sloužit jako obří expozice papoušků. To se psal rok 1972.

Jeho popularita a růst byly však nezadržitelné a dnes je to mnohem více než jenom ráj papoušků. Toto místo je nejpopulárnější rodinnou atrakcí v celé oblasti Kanárských ostrovů. Dokazuje to rozloha 13,5 hektaru.

Zvířata všeho druh

Je pravdou, že Loro Park je papouščím rájem, o tom není žádných pochyb. Důkazem je aktuálně více jak 350 druhů papoušků. Celkový počet jedinců možná přesahuje hranici 4 000 kusů. Vedle papoušků však máte možnost v parku spatřit i ostatní exotická zvířata.

Jsou to například gorily, šimpanzi, lachtani, vydry, jaguáři, američtí aligátoři, želvy z Galapág, mořští koníci, žraloci, tygři a ostatní tvorové. Nemusíte však milovat jen zvířata, abyste navštívili Loro Park.

Jeho dominantou jsou také nejrůznější vodní show, kde lze kromě lachtanů spatřit i delfíny. Dech beroucí a nezapomenutelné programy, v rámci nichž si na své přijdou nejenom rodiče, ale především děti.

Vedle živočichů v Loro Parku samozřejmě najdete i hromadu rostlinných druhů.

franky1st / Pixabay

Na kolik vyjde podívaná v Loro Parku?

Vstupné do Loro Parku se samozřejmě různí každý rok a zároveň podle toho, zda do parku vyrážíte jako jednotlivci nebo budete využívat rodinného vstupného. To je pochopitelně levnější. Pokud prahnete po ještě bohatším poznávání, než jaké vám nabízí Loro Park, navštivte také Siam Park a využijte vstupného do obou parků naráz. Pak ušetříte s největší pravděpodobností nejvíce. Přibližná cena za dospělou osobu bude kolem 60 EUR a za dítě o něco méně, asi 40 EUR.

V každém případě si z Loro Parku přivezete spoustu nevšedních a nezapomenutelných zážitků.

This entry was posted in Španělsko and tagged , , . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.