Maďarsko je rájem termálních lázní

Maďarsko je země mnoha tváří. Turisty láká především na tamní termální lázně, které slouží pro odpočinek a regeneraci. Ozdravné, mnohdy i nevšední procedury vás přivedou na úplně jiné myšlenky. Pokud tedy prahnete po relaxaci v lázeňském domě a toužíte si dopřát blahodárné účinky termálních pramenů, doporučujeme podívat se na následující tipy, kam vyrazit.

Pravděpodobně jste už někdy zaslechli název Bükfürdő. Jedná se o nejmladší maďarské lázně. Proslulé je také město Harkány s okolím, které vybízí k různým aktivitám. Zapomenout bychom neměli ani na Hévíz. Dané město je zase známé pro největší přírodní termální jezero v Evropě. Jak je vidět, možností je opravdu neskutečné množství.

Hotel Piroska se nachází ve městě Bük

Vlastním wellness centrem disponuje hotel Piroska, jehož kapacita je 201 lůžek. Součástí objektu je restaurace, v níž ochutnáte nejen pravou maďarskou kuchyni, ale také mezinárodní jídla, pokud vám pikantní pokrmy typické pro Maďarsko nechutnají. Lázně nabízí tři bazény, wellness bar, saunový svět a ještě zdravotní oddělení. Oblíbené je také tepidárium. Ve volném čase můžete vyrazit do města, kde se pořádají různé akce.

Greenfield Hotel Golf & Spa leží v příjemném prostředí

Ještě zůstaneme v lázeňském městě Bük, kde leží i hotel Greenfield Hotel Golf & Spa, do něhož turisté vyráží za léčivými prameny. Přijdou si zde na své i rodiny s dětmi. V hotelu je připraveno 207 pokojů. Hosté se mohou těšit na kvalitní wellness služby, termální bazény, klasické bazény, sauny, fitness centrum a spoustu dalších atrakcí. Pokud patříte mezi milovníky golfu, můžete ukázat své umění na osmnáctijamkovém golfovém hřišti.

V současné době existuje sice neuvěřitelné množství wellness a lázeňských hotelů, ovšem ne všechny naplní vaše očekávání. Jeďte nadýchat ojedinělou atmosféru právě do Maďarska.

This entry was posted in Maďarsko, Inzerce. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.